pondělí 25. listopadu 2013

Little party never killed nobody aka brother's 18

Zdravím lovers!
Dneska zase z trochu jiného soudku..Brácha slavil v sobotu (23.11) svou osmnáctku..Hh je to docela super pocit mít dospělýho bráchu..Zároveň mě to trochu mrzí, už jsem v podstatě jediné dítě v domě, i když jak to tak pozoruju, tak mě to nijak mrzet nemusí, protože brácha se dospěle ještě rozhodně nechová :D (promiň bráško).
Každopádně narozeniny rozhodně oslavil pořádně a jeho 'Awesome garage party' byla super! A protože má hodnou sestru a přítelkyni, tak jsme mu upekli né tak healthy ani fitness dort.


Brácha zbožňuje Google, což z dortu asi můžete vyčíst. Na to, jaké komplikace se během pečení vyskytli se celkem povedl, ne? :)
Ani o dárek jsem ho neochudila a jakož to správnému gentlemanovi jsem mu nadělila motýlek. Z dárku měl radost, což mě hřeje u srdce a už se těším, až si ho někam vezme :) Tímto Ti chci ještě jednou popřát bráško! Jsi best bro ever, ale to moc dobře víš! :)
- Teď ale utečeme zase zpátky. V pátek mi kamarádka koupila burákovýho kámoše z Tesca. Po dobré zkušenosti se zeleným balením Wholenut jsem se rohodla pořídit si znovu to tescáské, ale tentokrát padla řada na modré- smooth

Je vcelku dobré, ale narozdíl od zeleného je tam přidaný i třtínový cukr, takže je máslo trochu sladčí, ale rozhodně nečekejte nějakou sladkou bombu. I s cukrem je pořád naslánlé (existuje tohle slovo vůbec? :D) 

Pak tu je Alpro sójový dezert a Amunáček. Alpro dezert jsem koupila v Bille v nějakých slevách a nemůžu si pomoct, ale chutnal mi úplně stejně jako 'normální' pudingový dezert a sóju jsem vůbec skoro necítila:) Takže se nebojte a zkuste i sojové výrobky :)
A Amunáček jsem měla ze zdravé výživy. V té ledničce to tam bylo rozhodně jeden z nejlevnějších výrobků, co tam měli. Jestli sleduje Maggie, tak jste ho mohli zaregistrovat včera na jejím blogu. Na obalu se dočtete, že neobsahuje žádné mléko, cholesterol, cukr, lepek ani sóju.

Kašičkování!! Omnomnomnom! S tvarohem, PB a sušeným banánem od babičky :)

Fotka je celkem ošklivá, ale  banánové brownies od VERČI bylo výborné, ještě si mlaskám! Rozhodně zkuste, je to rychlé a mooooc dobré!
A co vy, jaký jste měli víkend? :) 
-

2 komentáře:

Za každý komentář moc děkuju :)