pondělí 21. října 2013

Jak mi přestaly fungovat nohy..

               Divný nadpis článku? Ano já vím, já vím, hned to vysvětlím. Jak jsem v sobotním příspěvku psala v neděli jsem byla na aerobicových závodech. Když řeknu slovo 'aerobic' tak si spousta lidí představí takové ty čtyřicítky po dvou dětech, co někde v kulturáku "hopsaj" v leginách..Dobře, chápu, že jste si mnohé z Vás slovo aerobic spojili právě s touto představou..:D Ale musím Vás vyvést z omylu. Aerobic (jako ten opravdický aerobic) má v Česku velkou prestiž a jsme jedni z nejlepších na světě!! Dělám ho už od první třídy a za ty léta jsem se musela naučit spoustu věcí, abych si vydřela nějaká ty místa na soutěžích. Kdo si pod 'spoustu věcí' nedokáže nic představit, tak to trochu přiblížím: provazy, rozštěpy, tzv 'placky'..pak tu jsou taky různé zvedačky a další gymnastické prvky..Ale abych se dostala k jádru věci, protože o aerobiku Vám můžu napsat někdy jindy:)..lektorka nám dal na soutěži pěkně zabrat. Sestava náročná, spoustu posilování, flexibility a o tom, jak jsem byla splavená ani nemluvím! Pořadatelé byli navíc nejspíš šílení a v hale topili jak blázen.. a když jsem přijela domů, tak první co jsem udělala bylo, že jsem snědla ovesnou kašičku (nomnomnom) a šla si lehnout. Usnula jsem na netuším jak dlouho a když mě mamka přišla vzbudit vůbec jsem necítila nohy! Ohmatávala jsem je a svaly byli uplně jak mrtvé, to
bylo snad poprvé, co se mi něco takového stalo. Nejvíc jsem se bála toho, že nám přehoděj hodiny a osud mi přihraje ránu v podobě tělocviku (díky, že se tak nestalo!). Dneska ráno jsem to musela rozchodit, kdybych si sedla tak přísahám nevstanu..Samozřejmě jsem si slíbila, že cvičení dneska vynechám, ale když jsem se koukla na OCTOBER WORKOUT CALENDAR od Cassey, tak se mi dnešní workouty natolik líbili, že jsem se prostě přemohla a dnešek si odcvičila! Mimo to jsem stihla i pár dalších věcí..

Jako vynikající jogurtové bochánky podle *B- recept ZDE doporučuju!



Dnešní svačina- půl tofu rozmixované s banánem a třtínovým cukrem, dýňová bulka s ramou, šunkou, sýrem a zeleninou+ jablko (omlouvám se za špatnou fotku, ráno už je tma)


Snacking s maminkou nomnomnom <333

A poslední věc..Založila jsem si nový ASK jenom pro blog, takže každý dotaz, co Vás napadne SEM uvítám každou normální otázku :)

3 komentáře:

  1. Jsem rada ze chutnaly :-*
    Jinak já sice aerobic rada nemám, nicméně vim jaký je to zahul- moje skvelja kamarádka jezdí na mistrovství CR :-)
    A s tema nohama se mi to ještě nestalo teda :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly výborné! Dokonce i brácha jeden snědl :D (to je co říct!). Jo je to celkem makačka, ale chápu, že to někdo nemusí mít rád, je to takový hopsavý:) Mně se to stalo taky poprvý, ale přišlo mi to něco podobnýho jako když si přesedim nohu a pak do ní můžu třeba i štípat a nic necítím :D

      Vymazat
  2. jé já taky chvíli dělala tenhle aerobic :) sem ráda za tu trošku flexibility, co mi zůstala :)

    OdpovědětVymazat

Za každý komentář moc děkuju :)