úterý 4. února 2014

Spoustu keců a další FOOD, FOOD EVERYWHERE

Zdravím lovers!
Vím, straaašně dlouho jsem se neozvala a moc se omlouvám (tentokrát bez výmluvy, žádnou totiž nemám)..
   Článek o jídle tu byl už minule, ale mě nic jiného nenapadá, múzy mě nelíbají a nápady nepadají do klína (tohle má být popohnání, aby jste mi řekli, jaký chcete článek,,tak šup šup!!!) Takže u toho jídla skončíme znovu a zase! Snad to nebude vadit, mě to nevadí určitě, protože já sama takovéhle články u ostatních blogerů miluju:)

   A vemu to hezky od italské podlahy, aneb banana lover udělal pizzu bez banánů!!! Naše italská hostina:)



Takhle to vypadá, když máte prázdniny a rozhodnete se uvařit celé rodině..No nakonec to dopadlo tak, že mamka byla v práci, brácha trajdal někde s přítelkyní a tak jsme si doma zbyli jen já a taťka:)
Velká pizza je klasicky z italského pizzového těsta. (zrálo mi 24hodin v lednici) Měl by to být nějaký originální recept, ale však my to známe :D  Pizza se pekla v horkém vzduchu na 250°C 10 minut..Vrch není podle žádného receptu, ale podle našich chuťových buněk :D Teda, tuhle pizzu jedl hlavně taťka, takže spíše podle něj. Vrch tedy zdobí: rajčatový protlak, šunka, rajčata, ananas, kukuřice, rukola a to celé je zasypané sýrem a oregánem, byla to mňamka (zase samochvála, Veronikooo!!)
Ty malé pizzizinky jsou podle receptu na low-carb chlebíky TADY :) Na vrchu potom avokádo, mozzarela, rajčata a rukola s oregánem..Jedl je dokonce taťka a řekl, ať je někdy upeču na sladko na snídani..(už si vysnil, jak si je pomaže máslem a domácím džemem!) Takže, když to jí i můj taťka, tak recept 100% stojí za vyzkoušení!
NEJLEPŠÍ banánový chlebík o kterém jsem Vám už psala TADY. No a jak jinak si ho vychutnat, než s burákovým máslem a čoko-pomazánkou? Kdo ho ještě nepekl, tak ho upeče, HNED TEĎ (vážný pohled)
O téhle domácí droze bych mohla básnit celý den, celou noc..Sbíhají se mi sliny, štěstí, že jsem si pár kousků schovala do mrazáku!

Naše večeření s mamčou. První salát je mamky, ten druhý jen můj můj můůj! Co dodat, lososa mám strašně ráda, jediné, co mě deprimuje je cena. Mimochodem zkoušeli jste ho s hořtično-medových dipem? Je to děsně jednoduché a vůbec nemusíte žádný kupovat. Stačí rozmíchat rozpuštěný med s hořčicí (poměr nevím, od oka) je to mňami hami!


Stejně jako se Markétka chlubí se Scones od její sestřičky , já se pochlubím se sušenkami, na které jsem dostala recept od maminky mého kamaráda. Povídám Vám, úžasnou maminku má, ú.ž.a.s.n.o.u.
Na zhruba 15 sušenek:
50g ovesné mouky (rozemleté vločky)
25g ovesných vloček
1 lžíci seminek (lněné,chia,sezamové)
3-5 lžic sirupu nebo medu (sirup nejlépe javorový)
     1 lžíci oleje/rozpuštěného másla
trochu vody
na doplnění: oříšky, sušené ovoce, velká semínka, čokláda
Všechny zmíněné ingredience smícháme dohromady, aby nám vznikla lepivá hmota (tzn. s vodou to nepřežeňte). Na pečící papír lžičkou tvarujeme malé cookies, pečeme na 180°C, dokud na povrchu nezezlátnou :) Jsou úžasné, celou várku bych mohla sníst sama! A když si je nalámete do jogurtu/tvarohu, nahradí zapékané musli :) 

 Vločky trochu jinak:) Nasáklé vanilkovým sójovým mlékem, lněná semínka+tvaroh+oříšky+sušené švestky a banán+arašíďááááák! kdo by to byl řekl   btw: to je tak, když si v půlce vaší sežraný snězený snídaně vzpomenete, že by jste to mohli taky vyfotit, že jo! No naštěstí jsem si vzpomněla a o tak estetický obrázek Vás neochudila!

Pod tou hromadou brokolice, která byla v akci v Bille (a já donutila taťku, aby mi jí dotáhnul domů) se nejspíš skrývají žitné celozrnné těstoviny. To byli ty nejchutnější, které jsem zatím jedla! Aby brokolice nebyla sama, tak jí dělala společnost i paní Paprika s panem Semínkem+ cottage
 
 Od jídla odbočíme> Jsem holka zapomnětlivá ..Chtěla jsem se pochlubit už od Vánoc novou sportovní podprsenkou a vždycky jsem na to zapomněla :D Tak to doháním teď, měsíc po svátkách..Růžová jedeee!

(vlevo: má maličkost, vpravo: bestka)
 A nakonec něco extra :D Naše nové závodní dresy, jak se Vám líbí? Mně strašně<33 Hezky drdůlky k tomu, ajejejej, to se bude soutěžit! 
Jak se Vám dnešní vydaní líbilo? A jaké články byste si přáli? Budu ráda za každý návrh!
PS: Doufám, že jsem Vás celou dobu mučila a vy jste slintali jak divý!!!!

MILUJU VÁS, Ronnie♥                                 Ask.fm



22 komentářů:

  1. Ty pizzy vypadají skvěle a podprsenka ještě líp!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, něco ty moje placky krýt musí :D Děkuju! :)

      Vymazat
  2. Mě ty jídelní články teda úplně vyhovují :D Jenom,kdybych si to přečetla někdy dřív než takhle večer..teď tady jenom hladově slintám při pohledu na tvé fotky :D Všechno to vypadá super,hlavně ty pizzy :) A ty dresy jsou taky skvělý, mít takovou postavu..no,nestěžovala bych si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělám chutě, jooo? hihihi (ďábelský tón!) :D Ani nevíš, kolikrát mě napadla myšlenka jít šmejdit do kuchyně, když jsem ten článek psala!
      Děkujeem, snad se v nich bude vítězit!:) Tohle byl ten ze šťastnějších dnů, kdy jsem nebyla nafouklá jako balón :D Jinak já bych se celá přemodelovala :D

      Vymazat
  3. mnam to jídlo vypadá užasně hlavně ty večeře!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam!.) všechno to vypadá úžasně!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mnam. chute :))) moc vam to sekne !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na chutě je nejlepší "namočit" lžičku do máslíčka a pěkně oblizovat :D Děkujem moc! :)

      Vymazat
  6. Taky se mi chce napsat "mňam", ale to už bych byla asi desátá ;-).
    Na ty tvoje laskominy,
    sbíhaj se mi všechny sliny.
    A po tomhle veršíku musím jít nutně do lednice. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to ráda uslyším klidně i po desáté :D
      Za takový verš si zasloužíš nějakou pořádnou mňamku!! Děkuju strašně moc! :) Jsem ráda, jestli se 'článek' líbí:)

      Vymazat
  7. Všechno vypadá hrozně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. ach ta pizza :)
    Máte krásné trikoty!!! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď si mi tu pizzu připomněla, aaa, sakra!!
      Děkujeme :-*

      Vymazat
  9. Food posty u mňa vyvolávaju hlad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky :D :D Večer se na příspěvky tohohle typu nemůžu ani podívat..

      Vymazat
  10. ta podprsenka je úžasná... a ty pizzy určitě vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! A určitě vyzkoušej, budu ráda. Pak napiš, jak dopadly! :)

      Vymazat

Za každý komentář moc děkuju :)