středa 1. ledna 2014

Happy New Year Ladies & Gentlemans and little bit of motivation

Tááákže...Doufám, že jste to včera moc nepřehnali a článek a moje přání do nového roku budete schopní přečíst až do konce bez toho, aby jste mnuli očka a doznívala Vám poslední škytavka! (Kolik jste toho vypili, přiznejte se!)
Já letos Silvestr nijak zvlášť neslavila.. takže vůbec. Zachumlala jsem se do peřin, uvařila si čaj se sójovým mlékem (řeknu Vám, podivná kombinace..Když to necháte odstát vypadá to jako plíseň :DD) , koukala na Millerovi na tripu a obdivovala Jennifer Aniston<333 O půl noci jsem pak šla za rodiči a tak za babičkou a dědou, připila sis nimi, popřála krásný nový rok, uďubla jednohubku a šla spát..Takže vlastně obyčejný večer:)
Happy new year 2014 ❤️

Mimo jiné jsem si stihla napsat i nějaké předsevzetí..Nikdy jsem to nedělala, tak jsem se odhodlala a nějaké reálné cíle si sepsala! např. 
  • Seženu si brigádu
  • Budu dál poctivě cvičit (A bez výmluv!!) 
  • Zkusím jógu
  • Udržím si známky ve škole
A mnoho dalších..Jsem zvědavá, kolik z nich tedy dodržím :D Budu Vás informovat.
Think about how good you'll feel when you're done☺️

A protože je začátek roku, máte šanci začít od znova, úplně od začátku.Můžete zlepšit své schopnosti, zbavit se zlozvyků nebo dosáhnout své vysněné postavy. Já si tedy osobně myslím, že to všechno jde i třeba v srpnu, ale přeci jen, to datum 1.1. k tomu trochu svádí, nemám pravdu?.! Takže tady máte trochu té motivace:)
Všechno je to v hlavě.
To, že nemáte čas, že musíte jít tam a tam, to jsou v podstatě výmluvy a vy si to ani neuvědomujete. A i kdyby jste toho času měli opravdu málo, tak skulinka na 8 minut ve vašem programu se na tohohle old-school chlapíka jisto jistě najde. 
Všechno lepší než nic! Takže i takových 8 minut Vám může dodat takový ten hezký pocit, že jste pro sebe právě něco udělali! :)
    Jestli máte nějakou oblíbenou herečku/zpěvačku/sportovkyni (chlapci vy samozřejmě všechno tohle ale v mužském rodě :D) , která/ý má postavu přesně takovou, která se Vám líbí a chtěli docílit stejného výsledku, není jednoduší motivace, než-li si její/jeho fotku vytisknout, připlácnout na zeď a kdykoli se Vám do cvičení nebude chtít, kouknete se na obrázek a uvidíte, jak vyskočíte ze židle. :) 
Healthy food 😍
Nomnomnomnomnom<333
Udělejte vše pro to, aby bylo pro vás cvičení příjemné
Sestav si playlist, našetři na sportovní oblečení, které se Ti líbí a bude Ti pohodlné,necvič do úplného vyčerpání, najdi oblíbeného/oblíbenou fitness trenéra/trenérku, cvič s kamarádkou, udělej cokoli, co Ti cvičení zpříjemní. Kdyby ses měl/a nutit do něčeho, co Tě nebaví, stejně s tím po týdnu švihneš možná dřív. Takže jestli považuješ běh za pěknou prudu a už jen koukáš, kdy budeš mít své kilometry odběhané, najdi si jinou činnost, jiné cardio, co Tě bude bavit a budeš se na něj těšit :)
(5) Tumblr
Netrap se dietami, najdi si vlastní cestu ke zdravému jídlu.
Jíst zdravě neznamená křoupat mrkev :) Naopak, jíst zdravě je mnohokrát pestřejší ! Netrap se žádnou dietou, která povoluje sníst denně jednu ředkev, a nízkotučný jogurt. Neměj hlad! Neber zdravé jídlo, jako něco otravného. Nauč se to mít rád/a a brát to jako svůj životní styl:) 
Na ostatní se neohlížej!
To, že Anča z Horní a Pepča z Dolní do sebe ládují fast-food a tobě se smějí, nebo Tě pomlouvají za tvojí změnu a rozhodnutí, je naprosto směšné a pravděpodobně jenom závidí! :) Takže tenhle bod si dobře zapamatuj a posměváčky ignoruj!
    Ayo & Ola, happy new year | via Tumblr
Doufám, že jsem někoho aspoň trochu pobídla a namotivovala k tomu, aby blogy o zdravé životním stylu nejen četl, ale i praktikoval :) 
A abych splnila i tu první půlku nadpisu, tak Vám přeji do nového roku JEN to nejlepší, ať dodržíte svá předsevzetí, chytnete život za pačesy a naložíte s ním po svém tak nejlíp, jak umíte!!! Doufám, že počet čtenářů poroste aspoń tak, jako doposud a bude Vás moje kecání můj blog bavit. Děkuju moc!!
Vaše Ronnie<3

6 komentářů:

  1. Pekne a výstižne si to zhrnula :-) A šťastná nový rok aj tebe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super rady :)
    Ať se ti splní co si přeješ!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky napsáno, motivace je to nejdůležitější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, myslím že potom všechno děláme s chutí a žádným odporem :)

      Vymazat

Za každý komentář moc děkuju :)