pátek 27. prosince 2013

Jak jsem prožila svátky?

Letos jsem asi byla moooc hodná! Ježíšek mi totiž v podstatě nadělil všechno, co jsem mu do wishlistu napsala!! Ani jsem to nečekala, tak to pro mě bylo příjemným překvapením :) Kromě věcných, hmatatelných dárků se mi vyplnilo i to nejdůležitější přání.. O Vánocích jsme se sešli všichni v naší obvyklé sestavě, nikdo nemusel místo vyhlížení Ježíška ležet v posteli a léčit se z nějaké chřipky a svátky jsme prožili v klidu a míru.. až na občasné drzé poznámky.




Jak vidíte, tak ani cukroví nám nechybělo (ještě aby jo!).. Speciálně kvůli Vám jsem oběhla špajz kolem dokola a cukroví vyrovnala na tác (jsem to ale hodná, to proto jsem měla štědrého Ježíška).Já se letos na cukroví tolik nevrhala. Celkově celý den jsem spíš tak uďupkávala. No ale co! Na štědrovečerní večeři jsem se moc těšila a o to víc jsem se do ní s chutí pustila!
    Vánoční nálada mi tento rok na Štědrý den malinko pokulhávala, ale jsem si jistá, že to bylo hlavně kvůli nedostatku sněhu..To je teď vzácný zbóží. Jestli je u Vás alespoň místy nějaká hromádka sněhu, tak si toho važte!!!
Ani snowmana jsem letos nestavila :( 
Pohádek jsem se celkem nabažila, horké kakao jsem si už taky včera odbyla a dneska chystám další kakajíčkování s tatínkem ♥ 
Vidíte tam ty marshmallowny? Mmm yummy!
Hahaha :DD Něco pro zasmání..Nebojte, ani jestli jste snědli na večeři celého kapra, zajedli to tácem cukroví a zapili přeslazeným punčem, tak se z Vás  přes noc hrošík nestal (!!!!!) 

Kdyby jo, hnem zadkem a jsme zase kočandy :-D
A jaké bylo menu?
Na Štědrý den jsem se hezky štědře nasnídala. Uvařila jsem si výbornou Christmas oatmeal a neochudila jsem se ani o výbornou vánočkou s marmeládou<33 
Nevím, co míváte na Štědrý den k obědu vy, ale my máme už od věků věkoucích BRAMBORY S TVAROHEM!! Mňam, Mňam!! K tomu teplé mléko a máte zaplněné bříško až do večeře!
A večeře byla klasika! :) Rybí polévka, kapr a salát. Já s mamkou měla teda salát bez majonézy, protože ji bytostně nenávidím!! 
     Na Boží hod jsme ještě pokračovali ve slavnostnějším duchu. Ke snídani hamali vánočku a babičin úžasný mazanec, k obědu byla krůtí roláda, knedlík a zelí a na večeři jsme s mamkou ukuchtili těstovinový salát s kuřecím masem (♥♥♥)
Včera už to bylo volnější. Oběd byl ovšem taky moc dobrý. Pozvali jsme bráchovu přítelkyni, byla tu i babička, takže nás u stolu nakonec sedělo 6. A jak kráásně jsme se najedli :-)
A dneska? No posuďte sami!

 Kaše z vanilkového sojového mléka (které jsem mimochodem v našem nově otevřeném kauflandu ulovila za 36Kč!!) s banánem, kiwi a burákovým másleeem. Můj hrníček se ale snaží zachovat alespoň trochu vánoční náladu! A když zatáhnu rolety v celém baráku, abych neviděla to bláto a rozsvítím světýlka na stromečku, tak se to i docela daří!

No a mlsání pokračuje..Dejte si oddych od cukroví a prohlédněte si tohohle miláčka<33

Jak jste prožili svátky vy? Udrželi jste si vánoční náladu, nebo z Vás opadla při pohledu z okna jako ze mě?
Jaké bylo Vaše menu? 
Všechno mě moc zajímá! Já musím jít vařit oběd..Přece nenechám rodinu o hladu! nebo ano? Příště se Vám možná pochlubím nadílkou od Ježíška, uvidím:-)
                   Vaše Ronnie :-)   ASK

4 komentáře:

  1. Ha, ten obrázek je super :D
    Tak to sis krásně užila :) Ať se ti oběd povede!
    já si pěkně cpala pupík, ale musím zaklepat, nepřibrala jsem! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad obrázkem jsem se taky hezky zasmála :D Děkuju, oběd se podařil a rodince chutnalo..Teda, nevím, jestli to nebylo jen tím, že přijeli všichni hladoví a i kdybych jim naservírovala třeba brouky, tak by to zhltali jedním dechem :D
      To je dobře, že sis Vánoce užila a nijak se tím jídlem nestresovala, od toho také ŠTĚDRÝ den, že? :)

      Vymazat
  2. Mnamm cukroví :D achjo !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V kliduu:) Za chvíli se to už dojí a nikoho už to lákat nebude :D

      Vymazat

Za každý komentář moc děkuju :)