sobota 26. října 2013

Rozloučení se sladkou Cassey a nástup tvrdé Jill

Zdravím!Ani nevíte, jak jsem ráda za prodloužený víkend! Ve škole se toho hromadilo a ty tři dny volna navíc mi opravdu bodnou :) Dneska jsem si konečně udělala čas a zacvičila si..S pláčem jsem se rozhodla na šest týdnů opustit sladké workouty s věčně sladkou Cassey (zbožňuju ji :D) a zkusit Six week six pack s tvrdou Jillian..Věřte, že jsem se nad tím rozmýšlela dlouho, protože upřimně se Jillian bojím :D na SWSP jsem ale slyšela samou chválu a navíc vím, jak Jill umí nakopnout, tak jsem to zkusila a musím říct, že jsem opravdu spokojená! :) ..Začala jsem logicky LEVEL 1, který budu opakovaně cvičit 3 týdny. Bohužel si nejsem jistá, jestli to budu každý den stíhat, ale pokusím se těch 6 týdnů dodržet..


Máte 3 možnosti: 1. Cvičit s křehkou blondýnkou, která je ve videu určená hlavně pro pozornost začátečníků
2. Podle Jillian, která předvádí těžší provedení hlavně pro ty, kteří už jsou nějak fyzicky zdatní.
3. A nakonec to nejtěžší provedení s tmavovláskou nalevo vzadu:)
Já střídavě cvičila podle Jill a tmavovlásky..S Jill je chvílemi opravdu sranda (což se i divím:D) Třeba když tmavovlásce při nejnáročnějším cviku přihodí do rukou ještě činku, to jsem se začala smát a video jsem musela pozastavit :D 
Jillian "nečekaně" znovu projevila svou vůdčí osobnost a většinu videa obě své kuřátka i Vás komanduje, ale to mě ještě víc nakoplo k tomu, abych video dokončila. Unavená jsem se po videu skoro necítila, spíž jsem byla splavená jako myš. Rozhodně mě ale workout bavil a střídání cardia s posilováním je opravdu příjemné:)
Proto všechny, kteří Six week six pack ještě nezkoušeli vyzývám, aby tak učinili a svých 35 minut tomu věnovali!:)
Co Vy, máte zkušenosti s SWSP? Jak jste spokojení?:)
Plus bonusová věc..Cassey má konečně appku i pro Andoid wíí. Let's celebrate!! 
Na tuhle aplikaci jsem čekala několik týdnů poté, co Cassey zveřejnila aplikaci Blogilates pro iOS! V aplikaci najdete workout calendar, videos, forum, recipes a shop..
Aplikace je zdarma, takže Vy, co zbožňujete Cassey jako já šup šup na Google Play a stahujte!! :)



PS: Na pravé straně blogu už máte ikonky, kde mě můžete najít (ask, twitter, instagram)
Otázky? :) ASK


4 komentáře:

  1. 6w6p je super cvičeni, to jsem dělala doma ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky zalíbilo, ale asi si k tomu určitě ještě něco přidám :) btw ani nevíš jak jsem ráda, že aspoň někdo ty moje kecy čte :D A tvůj komentář mě vždycky strašně potěší, si jedna z mých nejoblíbenějších blogerek, tak to tak hřeje u srdce :D* :)

      Vymazat
  2. Jill je klasika,ae me uz nebavi. Ikdyz jsem si min rok odcvicila 30 day shred. 6W6p jsem taky parkrat cvicila a musim rict ze jsem si fajne makla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :-) Má supr programy a všechno, ale musim se do toho cvičení trochu dokopat, protože cvičit 3 a 3 tejdny to samý na mě moc není :D Ale jinak jsem moc spokojená :)

      Vymazat

Za každý komentář moc děkuju :)